Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Johma kip-mango salade

Homepage Recepten Gehaktschotel-met-prei-bleekselderij-en-erwten

Gehaktschotel met prei, bleekselderij en erwten

Bereidingswijze

  1. Schep het gehakt-groentemengsel in de ovenschaal. Dek af met de aardappelschijfjes en bestrooi met de kaas.
  2. Bak de gehaktschotel in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt in een koekenpan de boter. Bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Snijd intussen de bleekselderij in boogjes en de preien in ringen. Bak de bleek selderij en prei 3 min. met het gehakt mee. Bak de erwten 2 min. op een lage stand mee. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 32 beoordelingen)