Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: van het Huis boerenmetworst & Slagerkwaliteit boerenmetworst

Homepage Recepten Hartige-oliebollen-met-parmezaanse-kaas

Hartige oliebollen met Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Bereid de oliebollenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking tot een glad beslag. Rasp de kaas en schep met de oregano door het beslag. Laat het beslag volgens de aanwijzingen afgedekt op kamertemperatuur rijzen.
  2. Verhit tegen het eind van de rijstijd in een friteuse of ruime pan de olie tot 190°C. Of laat een stukje brood in de olie vallen, als het brood binnen 1 min. goudbruin bakt, is de olie op temperatuur.
  3. Schep met een ijsbolletjestang of 2 eetlepels van het beslag bolletjes in de hete olie (zie tip). Bak de oliebollen in delen in 4 min. lichtbruin en gaar. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)