Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: van het Huis boerenmetworst & Slagerkwaliteit boerenmetworst

Homepage Recepten Quiche-met-witte-kool

Quiche met witte kool

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kool in fijne reepjes. Smelt in een koekenpan de boter. Voeg de kool toe en smoor in 10 min. op een middelhoge stand gaar.
  2. Vet intussen de vorm in met boter en bekleed met het deeg. Rol overhangend deeg terug tot de rand. Klop de eieren met de crème fraîche, het karwijzaad en de kaas glad. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de kool en peterselie over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel erover. Bak de quiche in de oven in 30-40 min. lichtbruin en gaar.
  4. Laat de quiche uit de oven 5 min. rusten. Snijd in puntjes en serveer warm, of op kamertemperatuur.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)