Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Johma kip-mango salade

Homepage Recepten Romige-pasta-met-kip-en-groenten

Romige pasta met kip en groenten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit in een ruime koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika en champignons toe en bak 2 min. mee. Schep de kipblokjes erdoor en bak nog 2 min.
  4. Schenk de kookroom in de pan en verwarm 5 min. Schep de spinazie in delen door de saus en laat het blad slinken.
  5. Giet de pasta af. Meng de pasta door de kip-groentesaus. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 8 beoordelingen)