Ga naar inhoud
Homepage Recepten Chocolade-kokostulband

Chocolade-kokostulband

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht). Vet de tulbandvorm in met boter. Klop de boter, eieren, kokosmelk, cakemix en cacao tot een glad beslag. Hak de chocolade grof en schep door het beslag.
  2. Verdeel het beslag gelijkmatig over de tulbandvorm en bak in 45-55 min. in het midden van de oven gaar. Steek een satéprikker in het midden van de cake. Als deze er droog en schoon uitkomt, is de cake gaar.
  3. Laat de cake eerst 10 min. in de vorm afkoelen, verwijder de vorm en laat verder afkoelen. Rooster intussen in een droge hete koekenpan de geraspte kokos in 3 min. goudgeel. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het glazuur over de tulband en bestrooi met de kokos.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)