Ga naar inhoud
Homepage Recepten Vegetarische-groentetaart

Vegetarische groentetaart

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Laat het bakpapier over de randen hangen, zodat je de taart er makkelijk uit kunt tillen.
  2. Klop de eieren met de kruiden in een ruime kom en breng op smaak met zout en peper. Zeef het bakmeel erboven en spatel erdoor. Meng ¾ van de kaas erdoor. Verdeel het beslag over de ovenschaal.
  3. Verdeel de bevroren groenten erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de taart in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.
  4. Laat de taart afkoelen tot kamertemperatuur en til met behulp van het bakpapier uit de vorm. Snijd in 20 stukjes en stapel in een afsluitbare bewaardoos met bakpapier of aluminiumfolie tussen de lagen. Bewaar maximaal 8 uur gekoeld.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 2 beoordelingen)