Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Johma kip-mango salade

Homepage Recepten Pompoenstoof-met-rode-linzen-en-rookworst

Pompoenstoof met rode linzen en rookworst

Bereidingswijze

  1. Snijd de venkel in stukjes van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op een middelhoge stand.
  2. Schil intussen de pompoen, halveer in de lengte en schep de pitten eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Spoel de linzen af.
  3. Voeg de linzen met de bouillon toe aan de venkel en breng aan de kook. Laat 20 min. met het deksel op de pan zachtjes koken. Roer af en toe. Schep de laatste 8 min. de pompoenblokjes erdoor en kook mee.
  4. Snijd intussen de rookworst in plakken. Voeg toe aan de pan en stoof 10 min. mee. Voeg de laatste 5 min. de boerenkool in delen toe en laat slinken. Breng de stoof op smaak met peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)