Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Johma kip-mango salade

Homepage Recepten Rodekoolquiche-met-mozzarella

Rodekoolquiche met mozzarella

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Snijd intussen de knoflook fijn.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Schep de rodekool en oregano erdoor en bak in 8 min. gaar. Bekleed intussen de vorm met de deegplakjes.
  3. Klop de eieren met de crème fraîche los. Schep de mozzarella erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de rodekool over de quichevorm en schenk het ei-mengsel erover.
  4. Bak de quiche in 35-40 min. in de oven goudgeel en gaar.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 14 beoordelingen)