Ga naar inhoud
Homepage Recepten Klassieke-raclette

Klassieke raclette

Bereidingswijze

  1. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer af. Halveer intussen de krieltjes en kook ze in 10 min. in water met zout gaar. Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 8 min. gaar. Giet de groenten af en houd in de pan warm.
  2. Verwarm het gourmetstel. Verdeel de helft van de kaas over 4 pannetjes en laat onder de grill smelten.
  3. Verdeel de aardappelen over 4 borden. Schenk de gesmolten kaas over de krieltjes. Smelt op dezelfde manier de rest van de kaas en schenk over de krieltjes.
  4. Leg de sperziebonen, vleeswaren en augurken erbij. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met het stokbrood.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)