Ga naar inhoud
Homepage Recepten Stamppot-met-veldsla-en-gerookte-zalm

Stamppot met veldsla en gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselderij en snijd in stukken van 2 cm. Kook ze in water met zout in 12-15 min. gaar.
  2. Spoel intussen de bonen af en laat uitlekken in een vergiet. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in partjes.
  3. Giet de knolselderij af en doe terug in de pan. Voeg de bonen, melk en citroenrasp toe en pureer met de staafmixer tot een gladde puree. Verwarm de puree op een lage stand. Schep de veldsla in delen door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper.
  4. Schep de stamppot in een serveerschaal. Scheur of snijd de zalm in grove stukken en verdeel over de stamppot. Serveer met partjes citroen.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)